AFYONKARAHİSAR / SİNANPAŞA - Akören İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Merve ÖZCAN Hafızlığını bitirdi. En başta öğrencimizi, onu yetiştiren ailesini ve hafızlık yolunda ona emek veren Akören Kız Kur'an Kursu hocalarını tebrik ediyoruz.

Allah muvaffak eylesin inşallah.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Nigar Gül HATİPOĞLU Afyonkarahisar Kız öğrenciler arasında yapılan hafızlık yarışması il finalinde 3. olarak dereceye girdi. Bu başarısından dolayı başta öğrencimizi, ona emek veren Akören Yatılı Kız Kur'an Kursu hocalarını ve hususen onu yarışmaya hazırlayan Esra CANDAN hocamızı tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Buğlem YAŞAR Afyonkarahisar Kız öğrenciler arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Finalinde 3. lük elde etti. Bu başarısından dolayı öğrencimizi ve ona emek veren hocalarını tebrik ediyoruz.

Ara

Öğrencilerimiz İrem Su BİRCAN ve Hacer Gül BAKİÇ hafızlıklarını bitirdiler. Öğrencilerimizi, onları yetiştiren ailelerini ve onlara emek veren hocalarını tebrik ediyoruz.

Ekm

8. sınıf öğrencimiz Fatma İÇEN Hafızlığını tamamlayarak aynı zamanda okulumuzun ilk hafızı oldu. Öğrencimizi, ailesini ve ona emek veren hocalarını tebrik ediyoruz.

Rabbim Hafızlık diplomasınıda almayı, Hıfzını hayat boyu muhafaza etmeyi ve onunla amel etmeyi nasip etsin inşallah.